@GrupPereMata a Twitter


L'HU IPM va realitzar la setmana passada la jornada de portes obertes per a futurs residents

El passat 20 de març va tenir lloc a la Unitat Docent Multidisciplinària de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM) la Jornada de portes obertes 2024, a la qual van assistir futurs residents de Psiquiatria, Psiquiatria Infantil i de l'Adolescència (PIYA), Psicologia Clínica i Infermeria en Salut Mental.
 
Durant la jornada la cap d'estudis, Dra. Yolanda Alonso, va donar una visió general de l'activitat que es desenvolupa al nostre centre i que va centrar en tres eixos bàsics: assistencial, docent i investigador. Va fer també èmfasi en la importància d'adquirir durant la residència una formació integral basada en competències tant en l'àmbit de coneixements com d'habilitats pràctiques i actituds.
 
Seguidament, la Sra. Marina García, tutora EIR, va explicar la supervisió del resident durant els seus anys de formació que ha de ser màxima el primer any i posteriorment decreixent a mesura que augmenten les seves competències.
 
La Dra. Elisabet Vilella, directora de l'Àrea d'investigació, va presentar les línies que es desenvolupen i a les quals es podran incorporar els residents durant el seu període formatiu.
 
Finalment, es va realitzar un cafè-col·loqui amb els nostres residents, amb l'objectiu de compartir experiències i poder respondre a les preguntes que els futurs especialistes poguessin tenir.
 
Gràcies a tots per fer que aquesta jornada hagi estat un èxit!