@GrupPereMata a Twitter


Professionals de l’Institut Pere Mata comparteixen coneixements a jornades nacionals de Salut Mental

 
Professionals dels Hospitals de Dia d’Adults i Infantojuvenil de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, a Tarragona, han participat en les VIII Jornadas de Hospitales de Día de la Asociación Española de Neuropsiquiatría (AEN) y XIV Jornadas Nacionales de Hospitales de Día de Salud Mental a Madrid, els dies 1 i 2 de març.
 
Sota el títol “Dilemes en Hospital de Dia“, les jornades van proporcionar un espai reflexiu i de trobada, fomentant el diàleg constructiu entre els assistents. Es van organitzar taules de treball i espais de debat sobre la utilitat dels diagnòstics, la transformació dels diferents models, la inclusió de persones afectades i familiars, així com els possibles dilemes ètics en els hospitals de dia.
 
Diversos professionals de l’Institut Pere Mata van participar en la producció científica de les jornades. El pòster titulat Cómo evoluciona el desempeño ocupacional del adolescente atendido en HDIJ va ser seleccionat com un dels tres millors pòsters de l’esdeveniment.
 
El Dr. Julio César Reyes Figueroa, coordinador dels Hospitals de Dia d’Adults de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata i vocal de la Secció Hospitals de Dia de la AEN, va ser nomenat president de la secció. Les properes jornades tindran lloc a la província de Tarragona durant el 2026.